e-mail:

parola:

WASH HOUSE spalatorie de haine Timisoara


Coşul de rufe

Coşul de rufe este gol
Înscriere


Adresa e-mail

Parola

Confirmaţi parola

Persoanăfizică juridică

Numele (pentru persoane juridice introduceţi numele societăţii)

Adresa

Telefon

Condiţii şi politica de confidenţialitate:
1) Acest site este proprietatea S.C. MARIO 2005 S.R.L.

2) Condiţiile următoare pot fi revizuite oricând echipa S.C. MARIO 2005 S.R.L. consideră necesar. Folosirea serviciilor site-ului S.C. MARIO 2005 S.R.L., precum şi navigarea prin acest site, reprezintă acceptarea acestor condiţii din partea dumneavoastră.

3) Echipa S.C. MARIO 2005 S.R.L. nu este răspunzătoare pentru informaţiile eronate trimise de către utilizatori. Pentru reclamaţii sau modificări ulterioare vă rugăm trimiteţi un e-mail din pagina de contact.

4) Pentru a comanda online pe S.C. MARIO 2005 S.R.L., NU trebuie să vă creaţi un cont de utilizator pe site, dar acest lucru vă va ajuta în cazul comenzilor ulterioare.

5) S.C. MARIO 2005 S.R.L. nu îşi asumă nicio răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită folosirii serviciilor şi inexactităţii infomaţiilor completate la trimiterea unei comenzi sau a unui e-mail.

6) S.C. MARIO 2005 S.R.L. nu este responsabilă pentru pagubele cauzate de folosirea informaţiilor furnizate în site şi nu poate fi trasă la răspundere sub nicio formă pentru aceste eventuale pagube.

7) Dacă se dovedeşte că datele şi informaţiile furnizate la trimiterea unei comenzi aduc atingere în vreun fel unei persoane (fizice sau juridice), sau contravine legislaţiei în vigoare, S.C. MARIO 2005 S.R.L. îşi rezervă dreptul de a şterge contul acestor utilizatori si de a refuza pe viitor comenzile acestora.

8) S.C. MARIO 2005 S.R.L. poate bloca parola sau utilizarea serviciilor site-ului, pentru orice motiv. S.C. MARIO 2005 S.R.L. poate de asemenea întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părţi a lor, fără nicio notificare prealabilă.

9) Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul S.C. MARIO 2005 S.R.L. aveţi obligaţia de a:
  • furniza date reale despre dumneavoastră în formularul de înscriere sau de trimitere a comenzii;
  • menţine şi actualiza datele de înregistrare, pentru a fi adevărate şi complete. Postarea oricăror informaţii neconforme cu realitatea duce la dreptul echipei S.C. MARIO 2005 S.R.L. de a suspenda sau desfiinţa contul dumneavoastră.

10) De asemenea vă este interzisă:
  • postarea de date şi informaţii false cu privire la adresa şi numărul de telefon;
  • publicarea de injurii, cuvinte triviale şi orice alt text care poate aduce atingere unei persoane sau grup de persoane;

11) Echipa S.C. MARIO 2005 S.R.L. se obligă că nu va divulga unei terţe părţi numele, adresa de e-mail, adresa poştală sau numărul dumneavoastră de telefon, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informaţii este necesară. S.C. MARIO 2005 S.R.L. se obligă să folosească datele dumneavoastră de contact exclusiv în scopul livrării comenzilor.

12) Vă rugăm să sesizaţi S.C. MARIO 2005 S.R.L., din pagina de contact, în legatură cu orice utilizare neautorizată a parolei şi a înregistrării dumneavoastră.

13) De asemenea vă rugăm să sesizaţi, din pagina de contact, orice neregulă constatată care duce la proasta funcţionare a site-ului.

14) Conţinutul sitului S.C. MARIO 2005 S.R.L., textele, grafica, codurile sursă precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea S.C. MARIO 2005 S.R.L. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, de a-l expune public, de a-l distribui sau de a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.

15) S.C. MARIO 2005 S.R.L. nu oferă nicio garanţie că serviciile vor fi neîntrerupte, sigure sau fără erori

16) Aceste condiţii constituie un acord încheiat între dumneavoastră şi S.C. MARIO 2005 S.R.L. în privinţa utilizării site-ului

17) Prezentul acord constituie unica convenţie dintre dumneavoastră şi S.C. MARIO 2005 S.R.L..

18) Dacă nu sunteţi de-acord cu condiţiile acestea, vă rugăm nu vă înscrieţi şi/sau nu efectuaţi comenzi.


Sunt de acord cu condiţiile şi politica de confidenţialitate

 
web development - Alex Cionca